Вы зашли на сайт как Гость.
Пожалуйста, зарегистрируйтесь.
Меню сайта
Реклама на сайте

ImAgent - Содействие в проявлении себя настоящего!

Наши консультанты
Реплики из Caffee

Отдохните в нашем кафе
Молодость мечтает о том, что никогда не сбудется, старость вспоминает о том, что никогда не сбылось.
Гектор Хью Манро (Саки)

Календарь праздников
Праздники сегодня
Мы рекомендуем
Установить Firefox бесплатно
Mozilla Firefox

очень быстрый и удобный Web-браузер. Mozilla Firefox - это лучшая альтернатива IE!
Поддержка сайта

Ваше желание поддержать сайт Вы можете подкрепить, просто отправив платное SMS в нашу электронную копилку. Стоимость SMS Вы устанавливаете сами.

Электронная копилка сайта 'Мой психолог'

Ваше желание поддержать сайт Вы можете подкрепить, пополнив нашу электронную копилку. Для этого нужен активный Web-кошелек.

Минимальный номинал монетки:  0.15 грн.
Официальный партнер нашего сайта - ПриватБанк

 


Главная » 2010 » Сентябрь » 15 » Возможность опубликовать научную статью
Возможность опубликовать научную статью
21:06
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Українська Спілка Психотерапевтів відновлює видавництво журналу
"Форум психіатрії і психотерапії"

Запрошуємо всіх членів УСП надсилати свої статті, кінцевий термін подання - 15 жовтня 2010 р.  До опублікування в журналі приймаються проблемні статті, оригінальні дослідження, оглядові та дискусійні статті, статті історичного характеру, переклади оригінальних статей, лекції, спостереження з практики, короткі повідомлення, рецензії, огляди літератури. Журнал висвітлює проблеми клінічної психіатрії, психотерапії, практичної психології, соціальної роботи, організації та управління психіатричною службою. Підчас підготовки робіт до друку слід враховувати такі вимоги:
 
1. До розгляду редакційною колегією журналу приймаються роботи, які не публікувалися в журналі і не подавалися до друку в журналі раніше.

2. Статті подаються до редакції українською мовою у машинописі або в електронному варіанті.

3. Обсяг статей не повинен перевищувати 10-12 сторінок  ля проблемних і оглядових статей та оригінальних досліджень, і 3 сторінки - для коротких повідомлень.

4. Роботи друкуються через 2 інтервали з полями: зліва - 3,5 см., зверху та знизу - 2,5 см., справа - 1 см. (28-30 рядків на сторінці, 60-65 знаків у рядку). Електронна версія подається у текстовому редакторі microsoft word.

5. Стаття повинна супроводжуватися: назвою, вказівкою на авторство (співавторство), установу, абстрактом з ключовими словами (небільше 8)

6. Викладення матеріалу повинне бути чітким та максимально простим, без довгих історичних вступів, неологізмів і наукового жаргону. Автори повинні дотримуватися міжнародної номенклатури.

7. Структура матеріалу повинна відповідати загальноприйнятій схемі: вступ (з обґрунтуванням актуальності), матеріал та методи дослідження, огляд проблеми, дослідна частина (якщо така є) з короткою характеристикою матеріалу та  результатів дослідження, дискусія і узагальнення. Для оглядових та дискусійних статей - відповідно оглядова і дискусійна частини перелічених розділів у тексті вказувати не слід. Роботи, структура викладу яких не відповідає вищевказаній схемі, належать до розділу описів та повідомлень.

8. До перекладів оригінальних статей необхідно додати: 1) дозвіл установи (автора, редакції та ін.) які засвідчують "copyrights" для опублікування; 2) копію (ксерокопію) оригінальної статті - для вибіркової перевірки якості перекладу; 3) авторство перекладу; 4) список літератури, поданий в оригіналі статті.

9. Стаття повинна супроводжуватися резюме англійською та російською мовами, у яких слід вказати назву роботи, авторство та назву установи, викласти коротко зміст. Обсяг резюме не повинен перевищувати 10 рядків.

10. Стаття повинна бути підписана усіма авторами і містити відомості про них (прізвище, ім'я, по-батькові, місце праці, посада, науковий ступінь, контактна адреса та телефони, за наявності - факс, е-mail.)

11. Бібліографія повинна бути подана відповідно до вимог гост 7.1-84. у списку не вказують неопубліковані роботи, і він повинен бути надрукований на окремому аркуші. Посилання на літературні джерела у тексті слід вказувати у квадратних дужках і відповідно до бібліографії.

12. Ілюстрації до статті (рисунки, фотографії, графіки та діаграми подаються лише за необхідності, у якісному вигляді, і їх кількість повинна бути мінімальною.

13. Таблиці повинні бути компактними, мати назву що відповідає змісту. На усі рисунки та таблиці повинні бути посилання у тексті.

14. Текст та супровідні матеріали повинні бути відредаговані та перевірені. Редакційна колегія залишає за собою право відхилення статей з виразними редакційно-стилістичними недоліками.

15. Редакція залишає за собою право скорочення та виправлення статей. У випадку вимоги видруку без редакції - просимо на це окремо вказувати!

16. Статті надсилаються за адресою: 79021 м. Львів, вул. Кульпарківська, 95,  кафедра психіатрії та психотерапії ФПДО ЛНМУ ім. Д. Галицького.

Редакція журналу "Форум психіатрії та психотерапії"; тел./факс (032) 264-65-73 Олександр Іванович Мироненко   e-mail:http://www.usp.lviv.ua 


Если Вам пригодилась и помогла информация, размещенная на этом сайте, в знак благодарности отправьте одну SMS в нашу SMS копилку, расположенной в верхней части сайта! Стоимость SMS Вы устанавливаете самостоятельно.

Просмотров: 863 | Добавил: Ольга



Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:
Поиск


Друзья сайта
Реклама на сайте

Новости Луганска

Статистика сайта
Ищите нас в категории "Здоровье"

Сегодня были на сайте:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright Мой психолог © 2024
Сайт управляется системой uCoz